Viime viikonloppuna meille saapui neljä mieluisaa vierasta.Násti oli katketa riemusta, kun sanoin, että "Louhi ja Vauhti tulee kohta". :D Ja ne tulivatkin niin pian, että hyvä kun itse jouduimme kotiin ennen niitä ja autonkuljettajapariskunta Suvia &Tomppaa. Vauhdillekin vierailu taisi olla mieluisa varsinkin, kun Norri on ollut juoksussa jo parisen viikkoa. Pian fiksu nuoriherra kuitenkin tajusi flirttailun olevan turhaa, koska tärpit eivät olleet käsillä eikä höyryillyt lainkaan. Fiksu Vapu <3

Varsinainen (teko)syy vierailulle oli TOKOkoe, johon osallistuivat poika Taikarumpu ALOkkaaseen ja äiti Taikarumpunen AVOimeen luokkaan. Vapun lupaavasti kympeillä alkaneeseen koesuoritukseen saattoivat vaikuttaa meikäläiset - yks juoksuinen Porri ja sitte yks yli-innokas mammanohjaaja, joka leikitti poikaa liikkeitten välissä... 

 Täydellistä makaamista :D

 **************************************************

Nástin pisteet ja selitykset:

Paikkamakuu 10
Seuraaminen 8,5 (väljää )
Maahanmeno 10
Luoksetulo 6 (Aika innokasta Nástiksi, pysähdys sitten venyi... Tämä muuten ratkaisi luokkavoiton, päädyttiin tasapisteisiin seurakaveririisenin kanssa, riiseni sai luoksetulosta 7, joka sitten ratkaisi voiton)
Seisominen 10 (tämä oli vähän ansaitsematon, ennakoi perusasentoa, annoin käskyn liikkeenohjaajan "käsky"-sanan päälle)
noutaminen 8 (jee!)
kaukokäskyt 9 (ekasta kaksoiskäsky)
estehyppy 10
kokonaisvaikutus 8 (kehuin Nástia aika maanisesti liikkeiden välillä ja Násti intoutui haukkumaan. Mutta Nástila oli kivaa, joka oli musta ihan huippua!)

176 pts, I tulos ja sijoitus tosiaan 2.

Kuvia:

Paikkamakuu.

Meikä jännittää piilossa: Istuuko se?

Eikä istunut vaan makasi 10 edestä :)

Seurataan.

Nouto meni tosi hyvässä vireessä meidän tasoomme nähden. Tuomari antoi palautetta hitaudesta ja perusasennon vinoudesta.

Kaukkarit. Ekaa kaksaria lukuunottamatta nappiin mäni <3

Hyppy. Ohjaajan vääntelehtimisestä huolimatta 10 :)

Haukkumista ja liikaa kehumista liikkeitten välissä :) Mutta oltiin me innoissaan, se kai on pääasia!

 *********************************************************

Muu viikonloppu sujui syöden, juoden ja lenkkeillen. Lenkkeily sijoittui pääasiassa Ohenmäen varikkoalueelle, koska siellä saatoimme pitää koko karvajalkajoukkuetta irti.

Vökelö edustaa...

Otettiin poseerauskuvia. Tässä koko kööri.

Norri ja Vauhti aka team törpöt bongasivat metsästä mörön!

Boheemeita ei mörkö pahemmin vakuuttanut...

Norria epäilytti vaikka mörkö huuteli metsästä kovin tutulla äänellä! Vai oliko se tuttu menossa mörön suuhun?

Vaara ohi - juostaan!

Illalla laumanjohtajia nukutti. Hyvää Yötä! Iisalmi vaikenee - ainakin ensi viikonloppuun, jolloin lähdemme Jyskylään lappalaiskoirien syyspäiville kohti uusia seikkailuja!