Tänään oli aamusella aivan ihana sää (meidän käsitys ihanasta ei välttämättä vastaa kaikkien muiden käsitystä ;)), pakkasta ja lunta satoi. Siispä lähdimme kunnon metsälenkille pitkästä aikaa. Piki käy välillä sääliksi, kun joutuu olemaan remmissä, monta kertaa olisi tänäänkin halunnut leikkiä Nástin kanssa juoksulenkkejä ja nykäisi itseään ikävästi fleksin päässä. Ja se pyöriminen... Hermot meinaa mennä, kun lenkki ei tahdo edetä, kun Piki vaan pyörii lumessa. Pääsipä tuo kerran pannastaankin eroon pyörimällä, mutta tuli välittömästi uudelleenkytkettäväksi.. Kirottu riistavietti orkl!

Onneksi edes Nasse saa olla irti. Se käyttäytyikin tänään esimerkillisesti, osaa jo odottaa käskystä, jos menee liian pitkälle eteen polulla vaarallisessa kohdassa (=ei näe, tuleeko joku vastaan). Ja tuli melkein oma-aloitteisesti kytkettäväksi kun tuli se ainoa koira vastaan!! Kiltti tytsä. Toivottavasti säilyy yhtä kivana. Haukkuu kyllä pirusti paimennushaukkua, kun pari kertaa päästiin Pikin kanssa ihan tarkoituksela livahtamaan poikkipolulle karkuun, kun pikkuneito jäi tutkiskelemaan jotain mielenkiintoista..

Kotona reenattiin vähän niitä noutoalkeita (=babykong-luun pitämistä käskystä ja luovutusta). Yök, sanoo Nasti. Kokeilin huvikseni Pikin kanssa myös --> sama reaktio. Piki on kaikessa koekaniinina, kun ei ole niin väliksi, vaikka vähä menis väärinki ;)

Lisäksi harjoiteltiin taas sitä kosketusalustaa. Mieleen tuli taas, että ehkä siinä naksuttimessa olis järkee... Ite oon vaan niin skeptinen siihen, ku en oo ikinä nähny käytännössä. Kaikki sen käyttäjät kyllä kehuu. Tosi vaikeeta kyllä ajottaa palkkaa oikein. Alkaa Napste kyllä vähän tajuta, että palkka liittyy siihen alustaan, nenällä jo koskee. Mutta muuten aina yrittää tarjota maahanmenoa ja kontaktia.. Onneks ei osaa paljoo enempää temppuja, muuten vois mennä ralliksi ;) Mutta ei me luovuteta, se kuitenki vaikuttaa hyvin viisaalta tavalta opettaa agilitykontakteja, tokoruutua ja vaikka liikkeestä pysähtymistä... Usko meikäläisen koulutuskykyihin vaan on valitettavasti rajoitettua :P