Onkin pitänyt Nástin terveysasioite päivitellä, kun aiemmin lupailin. Násti on viime kirjoituksen jälkeen käynyt tapaamassa spesialistieläinlääkäreitä YES:llä ja Aistissa. YESillä tutkittiin sydän perusteellisesti eikä siitä löytynyt mitään vikaa :D Kardiologi sitten sanoi, että jos ännää haluaa vielä tutkia, hän jatkaisi selästä ja veisi sen neurologille. Menimme siis Aistiin. Neurologisessa yleistutkimuksessa tai magneetissa ei löytynyt myöskään vikaa. Naps on siis näiltä osin tutkittu terveeksi. Onneksi oireetkin ovat helpottaneet. Morbus mysticus siis tämä sairaus. Muuten epäilisin omaa muistiani ja hulluuttani, mutta myös äiti ja Suvi olivat sitä mieltä, että Násti oli kovin sairas alkuvuuesta. Onneksi mm on mennyt pois :D

Eilen kävimme kaksissa reeneissä. Ensin reenasimme Tuomon ja bpmn Essin kanssa. Otettiin paikallaolo, tytöt molemmin puolin Essiä istuen. Näkyvillä oltiin. Norri tippui kerran maahan, Naps ei kertaakaan!! Jes! Ruudusta ei kummallakaan ollut hajuakaan ilman kosketusalustaa. Otin siis alustan kanssa. Välillä isomman ja välillä pienemmän alustan. Hyppynouto meni Napsterilla hyvin, Norrin hypyn kanssa vähän pelleilin ja möhläilin, toivottavasti ei käynyt pahasti. Nastin tunnari hyvä siihen nähden, että häiriö oli kova (oikealla ruutu, jossa loppupalkka, vasemmalla kaukoista jäänyt makupalalusta, joka toki tyhjä oli, hömelö mä!) , nosti reippaasti oman, muttei lähtenyt tuomaan. Seuruu väljää. En tiedä, aionko tehdä sille mitään? Jäävät jees, kakeissa ei edistystä. Pörri-Orvokilla oli tarkoitus pitää hauskaa ja saada paljon palkkaa. Tunnarikapula oli piilotettuna, vääräkasa sivussa. Toi aika monta väärää ennen omaa. Päätin jatkaa pelkän oman piilotusta vielä jonkin aikaa.

Käytiin vielä Iksyn treeneissä ottamassa ruutua. :) Otin molempien kanssa myös loppuosan. Nástilla ei matka riitä siihen, että ehtisi mun luo seuraamaan. Pitäisi ehkä saada siihen lisää virettä. Tunnari Napsterilla mainio <3. Norrille piilottelin omaa. Sitä vähän ällötti etsiä heinikosta. Etsi myös sitkeästi aina edellisestä paikasta. Naps otti zetan suoralla, hyvin. Seuraamista liikkuroituna ok. Luoksetulo pysäytyksillä lopuksi. Vauhtia oli, molemmat pysät surkeita. Norri otti takapalkalla seisomista. Jes!! Kai ne oli ok reenit. Molemmat jakso tehä :)