Täällä on karvanlähtö menossa. Nasti on päättänyt sisustaa kämpän ja auton uudelleen päällystämällä kaiken karvallaan =). Esikiiman merkkejä on jälleen ilmassa, toivotaan, että tiputtelu odotuttais itseään tokokokeen yli. Viimeksi juoksu alkoi poropaimennuksen jälkeen hyvin yllättäin.

Karvan pöllyttämisessä Nastia auttoi viikonloppuna karkeakarvainen mäyräkoirauros Eräkaveri eli Pyry. Nástia reilun kuukauden vanhempi Pyry tuli viikonlopuksi serkkuni mukana Eurajoelta kylään, ja kaveruksilla menivät leikit yksiin aivan kuten pikkupentunakin. Kyllä ne jaksoivat rehata, ekana yönäkin ne oli pantava eri huoneisiin, jotta malttoivat nukkua. Lauantaina käytiin Joonaksen omistajan kera Lehtosaaressa saunomassa ja grillaamassa ja kolmen koiran leikit onnistuivat hyvin. Násti taisi välillä olla vähän mustis, kun pojat hetken leikkivät keskenään, eivätkä huomioineet häntä! Saunasta piti tietty käydä uimassa, ja otin varaslähdön veteen Nástin valittaessa rannalla. Vesi oli sen verran laineilla ja viileää, ettei N viihtynyt siellä kauaa, vaan kääntyi pian minut saavutettuaan rantaan. Ai niin, takapuoli on parantunut erittäin hyvin, ja uskallan jällleen uittaa tyttöä kohtuudella =)

Myös tulevina viikonloppuina Nastilla on hauskaa luvassa, ensi viikonloppuna Lou tulee kylään ja sen jälkeen lähdemme etelään katsomaan Pikiä ja tietenkin Tuikkeen pentuja. Nyt myös hepat ovat siirtyneet hetkeksi Kauppilanmäkeen, jossa Pöljää uskaltaa paremmin pitää lenkillä mukana.

Terkut vaan kaikille tutuille ja pitäkää peukkuja, etteivät juoksut ala ennen kisoja!