Nyt sitten viimein rohkaistuin ja ilmoitin Nastin TOKO-kokeeseen. Suuri tapahtuma ottaa paikkansa 17.8. Maaningalla, ihan kotikaupunkikisoista ei uskalleta aloittaa =) Heti alkoi jännittää ja reenimotivaatio on noussut noin 300 %. Tällä menolla päädytään ihan ylikuntoon... No ei kuitenkaan, olen yrittänyt pitää suurimman osan reenipätkistä lyhyinä, mutta välillä täytyy ottaa jo pidempiä palkattomia jaksoja, jotta ei tule sitten kisoissa yllätyksenä moinen.
    Chrissie on muuttanut takaisin kotiinsa, minulle on jopa tullut sitä rääkyjää ikävä, vaikken niin kova kissaihminen olekaan. Mutta toihan se enempi eloa meillekin, kun tuo Nasti tahtoo kotona vaan maata petillään tai sängyn alla. Kamera sattuu huonosti mukaan, olisi kyllä hauska laitella kuvia tänne...
    Eilen käytiin leikkitreffeillä poikaystävä Moskun ja hänen seuramiehensä vipukka Pessin sekä pienen amerikanakitapennun kanssa. Otettiin myös hieman tokoliikkeitä, mm. paikallamakuuta, jossa Pessi toimi hyvänä häiriönä. Pöljä oli tapansa mukaan kuin naulittuna maassa <3 Tämä on varmaan meidän vahvimpia liikkeitämme (näin kun sanon, niin tämä sitten mogataan kisoissa). Luoksepäästävyyden kanssa ei pitäisi myöskään tulla ongelmia. Seuraamista ollaan harjoiteltu vuoden verran hyvin ahkerasti, ja se sujuukin yleisesti ottaen hyvin, mutta siihen tietenkin vaikuttaa vuorovesi jonkin verran. Liikkeestä maahanmeno on myös varma, seisahtumisen kanssa on jonkin verran ongelmaa, aina kun vähemmän reenaillaan, tahtoo pylly tipahtaa. Luoksetuloon kaivataan lisää intoa, ravilla mennään useimmiten, vaikka eilen viimeksi oli laukkaa mukana =) Se on vaan vielä joko tai, innokas ja epätarkka loppuasento tai innoton ja tarkka. Hyppy sujuu vuoroajoin perfetto tai sitten ei. Ainoa ongelma siinä on, että Naps ei aina älyä, että on oikeasti saanut luvan, joten kaksoiskäskyn vaara on olemassa. Nykii nykii, muttei aina käynnisty ;)
Eipä muuta tällä erää, pitänee ryhtyä taas töihin vaihteeksi.