Napsteri aloitti heti aktiivisesti harrastukset Helsinkiin palattuaan. Lauantaiaamuna ajelimme Mäntyharjulta Helsinkiin ja menimme lähes suoriltaan Lappalaiskoirien agilityreeneihin, jossa Napste toimi oikein hyvin. Uutena esteenä otimme A-esteen ja harjoittelimme maxi-korkuista rengasta ekaa kertaa =) Hienosti menivät. Pituusesteen ja muurin päälle N astui, joten ne vaativat reenaamista, kuten *kröhöm* jonkun nimeltämainitsemattoman ohjaajan ohjaaminen. Iltapäivällä kävimme reilun lenkin Sipoossa Halla-serkun ja Heidin kanssa. Serkusten jälleennäkeminen oli riemuisa =)

Sunnuntaina olimme Hakunilan Let's Go-näyttelyssä. Nasti sai arvosanan JUN H. Arvostelun voi lukea tuloksia-sivulta. Tuomarin linjan huomioon ottaen olin erittäin tyytyväinen bikinitytön tulokseen. =)

Maanantaina olimme pitkästä aikaa raunioreeneissä ja minua hyvinkin paljon epäilytti, kuinka asiat muistuisivat mieleen... Mutta hyvinhän ne muistuivat! Jo autosta päästyään N oli into piukassa. Nastille tehtiin harjoitus, jossa kävelytin sitä remmissä hieman ohjaillen maalimiesten luo. Ekan maalimiehen avustin, toiselle N veti jo niin lujaa, etten meinannut perässä pysyä ja kolmannelle päästin sen irti. Ai että olin ylpeä pikkuisesta! <3 On se vaan jätteduktig ;) Raunioreenit olivat muuttuneet kesän aikana hyvinkin porokoiravoittoisiksi, paikalla olivat Jörö, Násti, Verne, Inki, Arwo, Piiku, Kuura, Halla ja Jänkä. Muita koiria taisi olla 5... =)