Pääsiäisenä oltiin taas Mharjulla töissä. Násti oli ihan älyttömän reipas, alkupätkän pidin sitä autossa koko ajan mukana... Toisena pääsiäispäivänä kilometrejä kertyi 800... penneli vaan nukkui omalla paikallaan. Tilalla ollessani N oli vapaana autossa, ja valitsi parhaaksi näköalapaikaksi takakonttia peittävän läpän... siinä makoili kuin paraskin sfinksi, kun hain välilä kamaa autosta...  Viime viikonloppuna alkoi olla sen verran kuuma, etten pitemmillä reissuilla viitsinyt jättää Nastia kuumaan autoon. Kiltisti se jäi päivystyskämppäänkin, kun lahjoin sitä puruluilla. On se vaan reipas! Ja kivaa oli, kun keskiviikkona sain vapaapäivän, ja juhlimme neljännesvuosisataa möksällä.. Pöökikin jaksoi leikkiä Nöpön kanssa tuntitolkulla!
528329.jpg
pihalla, N on jo melkein Pöökin korkuinen, ja reilusti pidempi... Vertailin niitä vierekkäin, jota ne arvosti molemmat tosi paljo ("mitähän tolla hullulla nyt on mielessä?")
528321.jpg
pööki pääsee lempipuuhaansa, pyörimään lumessa!

528322.jpg
Nöpö on piiiiitkä (ja on kiiinni sen vuoksi, että Pöks pääsi hetkeksi irti... Yhdessä en uskalla noita hirmuja laskea irti metässä, laumassa ne metsästää Suomen tyhjäksi...)
528324.jpg

528325.jpg
mökkitiellä kumpikin on irti...
528327.jpg
tässä me ois maattu kaiket päivät, tuli se lumipyry, jolloin noi pakotti sisälle.
528328.jpg
osataan me sisälläki maata...
528315.jpg
etenki Nasti
528316.jpg
Piki on jo saanut vaatimuksensa läpi ja on ulkona, pientä väskättää...
528319.jpg
hupsista...
528320.jpg
kas näin... Eikö muuten ole äitinsä näkönen! Ja päivä päivältä enempi...



Eilen oltiin piiitkästä aikaa ohjatuissa tottisreeneissä VPY:n kentällä Petikossa. Harjoittelimme perusasentoa ja seuraamisen alkeita. Sain monta hyvää vinkkiä. Liikaa olen opettanut Nöpölle, että makupaloja on vasemmassa kädessä, seuraa edelleen sitä kättä... Mutta muuten kehuttiin, että Nasti kuuntelee hienosti meikäläistä ;) Reenejä ennen käytiin läheisessä mutaojassa painimassa Halla-serkun kanssa. Huomaa, että tytöt alkaa aikuistua, sillä pientä kyräilyä oli ilmassa, ennen kuin alettiin kunnolla painia...