Tällä viikolla maanantaina Nasti pääsikin kahden kerran tauon jälkeen taas agilityreeneihin =) Ja kylläpä oli hauskaa! Nyt ei pissi-lissi pissaillutkaan mihinkään, vaan mentiin eikä meinattu =) Kepitkin menivät ihan kivasti. Meillä oli pikkuinen radanpätkäkin hyppy-puomi-putki-hyppy, joka ekaa kertaa lukuun ottamatta meni tosi hyvin. Hieno fiilis! Pikin kanssa oli kanssa hauskaa, se jopa menee autoon ihan ilman käskyä, kun tietää pääsevänsä agilityyn. Jessenkin kanssa leikittiin vähän esteillä, olipa sekin sitä mieltä, että agility on hauskaa! Harmi, että sitä on enää kaksi kertaa jäljellä =( Ja lappalaiskoirien agikin on tietty kesällä, kun ollaan tuolla jossain.. Mutta kaikkea ei voi (kai?) saada.

Muuten ollaan käyty paljon metsässä kävelyllä, Piki etsii kaikki pälvet pyörimistä varten ja Nasti tottelee kuin pieni enkeli. Olen saanut jopa lopputyötänikin kirjoiteltua hiukkasen (vaikka yhden päivän työ menikin hukkaan, kun tiedosto vahingoittui) niin onpa kiva fiilis. Rapaa tosin kantautuu sisälle aikasta paljon. Nastin pellepuku ("kylpytakki", froteepyyhkeistä rakennettu hihallinen vaate, jota aattelin pitää aina vartin kuralenkin jälkeen, että enimmät ravat jää siihen...) tarttee vielä vähän hiomista, että toimisi..

Sisäsiisteysasiasta pääsin juuri taas hihkumaan, kun meni tosi hyvin, vaikka olin pitkiä päiviä poissa. Mutta tietenkin sitä takapakkia taas tulee. Oltiin yösuunnistuksessa keskiviikkona, ja likat oli keskenään 10 h.. Että eipä voi pientä syyttää siitäkään. Ja vielä outo aika, 15 - 01..