Elikäs Nasti on tänä viikonloppuna ekaa kertaa töissä mukana =). Ollaan täällä Mäntyharjulla ja kivasti on mennyt. Nasti on reippaana kulkenut (nukkunut) automatkat ja vähän haukuskellut asiakkaita huoneestaan. Aika pian rauhoittui kuitenkin sinnekin nukkumaan, kun huomasi, ettei haukunnalla tule kummempia tuloksia.. Kiva talonvahti se myös on, eilen illalla alkoi murisemaan, kun pihalle parkkeerasi yövuorolainen. Pitihän sitä lähteä itsekin katsomaan, että mille se nyt niin murraa =) Nyt voi nukkua levollisin mielin (jos ehtii), kun tietää, että joku ainakin varottaa, jos tänne joku meinaa murtautua. Onneksi Nöpö ei tiedä, että sillä aikaa kun se on täällä röissä pitämässä mulle seuraa, saa Piki nautiskella möksällä kaikessa rauhassa ulkoilusta ym. :) Voispa tulla kademieli.

Alkuviikosta tuli takapakkia sisäsiisteydessä. Kolmena yönä perätysten oli (onneksi sanomalehdelle) ilmestynyt molemmat tarpeet. Määrä oli kyllä kuin vähän isommalta koiralta. Ulostevolyymiä on kyllä selvästi lisännyt siirtyminen takaisin alkuperäiseen ruokaan, specific tuntui imeytyvän paremmin. Tänne uuteen paikkaankin yhdet pissat tuli sisälle, kun oli vähän pidempi väli ulkona käymisissä. Ikäviä nämä takapakit, sillä Nasti ehti kuitenkin olla useamman viikon täysin sisäsiisti. Mutta onhan se vielä ihan pieni vauveli, ihan liian nuori mitään juoksuja aattelemaan.

Tiistaina oltiin leikkimässä Louhin kanssa ja torstaina Louhin sekä Vasmin. Siskopa olikin ehtinyt löytää Vasmin ennen Nastia ja oli vähän sitä mieltä, ettei Nastin tartte lainkaan Vasmin kanssa leikkiä ;) Nastilla oli jo ihan hätä käpälässä väliin, niin lujasti sitä höykkyytettiin ekat minuutit. Alkujärkytyksestä selvittyään Nasti alkoi leikkiä tutulla tavalla, rohkeasti =) Vasmi olikin Nastista ihan huippukaveri.