Maanantaina olivat jälleen K9:n agitreenit, joissa Násti aiheutti jälleen ohjaajalleen ilon hetkiä =D. Puomille imutettiin kauheeta vauhtia (vähän kyllä turhanki lujaa, tarkkuudessa reenaamista). Uutena juttuna otettiin kahta estettä peräkkäin, hyppy ja putki tai pussi. Ekalla kerralla omasta ohjausvirheestäni meni putkesta ohi, mutta sitten vauhdilla läpi =) Pussi ei pelota yhtään, sen Nasti meni tosin jo viime kerralla puolivahingossa sellaisenaan läpi (en ehtinyt raottamaan loppupäätä). Nytkin se imutti pussille niin nopeasti, etten pysynyt perässä, jolloin kääntyi ensimmäisellä kerralla takaisin... Mutta seuraavat kerrat mentiinkin jo, kuin vanhat tekijät ;) Kepitkin menivät tällä kertaa paremmin, ehkä minä olin hieman parantanut ohjaustani (tai Napste on oppinut idean ja toimii ohjauksesta huolimatta ;)) Palkkasin vaihtelevasti joka toisesta välistä tai 6 kepin jälkeen. Násti oli 20 minuutissa tehnyt kaikki harjoitukset taukoineen niin hyvin, ettei ollut mitään järkeä jankata enempää. Onneksi oli Piki mukana =).

Piki oli jälleen innoissaan menossa agihalliin. Kokeilin huvikseni sen kanssa vinokeppejä pari kertaa, meni ihan ok. Sitten kokeiltiin pieniä ratapätkiä miniesteillä =) Piki tykkää kovasti. Opetin myös Pikille vähän irtoamista heittämällä makupaloja yli esteiden. Piki yhä hakee putkessa hyppyä putken päälle, jos en tarpeeksi selkeästi osoita, että pitää mennä läpi. Tässä huomaa, miten vaikeaa on korjata alkuopetuksen virheet.. Onneksi sillä ei ole oikeasti mitään väliä ;)

Tiistaiaamuna tytöt menivät porukoille hoitoon, pääsen hakemaan Nástin perjantaina kurssini loputtua. Lauantaina onkin sitten kauan odotettu pentutapaaminen =) Ihana nähdä, miten kaikki sisarukset ovat kehittyneet! Ja Lauri-isä tietenkin on huippua päästä näkemään livenä =D